Şehit Metin Koza Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan ,projeler üreten,kaliteli eğitimi hedefleyen,izlenen ve sürekli gelişen,öğrencinin gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı , bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün düşünceyi destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmak.

Misyon: Okul öncesi eğitiminin amaçları doğrultusunda bütün çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine; bütün gelişim alanları itibariyle sağlıklı ve dengeli bir şekilde gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını; Türkçeyi doğru ve güzel konuşmaları; çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışlar kazanmalarını; onlara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak ve aynı zamanda onları ilkokula hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu 07:20-12:20 Öğlen Grubu 12:30-17:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://elazsehitmetinkozaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah.Korgeneral Hulusi Sayın Cad.Yeşilkent Altı. ELAZIĞ Merkez

Öğretim Şekli :Okulumuz 2´li Eğitime göre hizmet vermektedir.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuz şehir merkezinde olup, belediye ve halk otobüsleri ile ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezindedir.